Nincs benne egyáltalán lenmag. Beáztatott napraforgó az alapja, ehhez turmixoltam kaliforniai paprikát, sárga színű paprikát, aszalt paradicsomot, és tettem hozzá sót is.
A "sajtos" ízt az élesztőpehely és az utifűmaghéj adta. Hajlékony, puhább kréker lett mint általában amit eddig készítettem, és nem száraz!
A tetejét szezámmaggal hintettem meg, azután irány az aszaló!
Hosszúkásra vágva "sajtos" rúdként is adhatjuk, vendégváróként.
Így nézett ki szendvicsként.
Avokádószeletek, salátalevelek, aszalt kaliforniai paprika ( korábban olivaolajban eltett ) uborkaszeletek, és készen van máris a szendvics!!! Erre vágytam, erre az ízre!! Sikerült!
Puha, hajlékony, könnyen lehet harapni, kézbe lehet venni, vagy becsomagolva el is lehet vinni.